Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!
Mese rotunde alegeri locale 2012
Domeniu: 
Locuri de munca
Inițiatori: 
Asociația Patronatul Județean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava
Uniunea Sindicatelor Teritoriale Cartel ALFA Suceava
Fundația Umanitară Clopot Suceava
Sindicatul Județean Ștefan cel Mare Suceava
Uniunea Generală a Industriaşilor din România Suceava
Stare: 
Derulat
Data: 
02 Iunie 2012
Locație:
Suceava/Suceava
Teme/Întrebări: 
1. Asigurarea unei dezvoltări strategice și care să răspundă nevoilor reale și presante ale mediului de afaceri din judeţ
2. Asigurarea unui cadru propice pentru crearea de locuri de muncă, ceea ce reprezintă baza bunăstării populației judeţului și dezvoltării judeţului Suceava.

Invitație candidați

Descarcă Invitație candidați

INVITAȚIE

             Stimată  doamnă, STELA  ACATRINEI     

În calitatea dumneavoastră de candidat la funcția de Preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, reprezentanții prezentului grup de inițiativă din domeniul social și sindical din judeţul Suceava, vă invită în data de 02 iunie 2012, între orele 10,00 – 11,30, în sala CLUBUL  ARTELOR  VIZUALE din incinta  Sopping City Suceava, unde vom desfășura masa rotundă cu tema ,,Stimularea mediului de afaceri şi ocuparea forţei de muncă în judeţul Suceava”.

Scopul mesei rotunde este de a facilita dezbaterea electorală și clarificarea poziției și viziunii candidaților în jurul a două probleme de importanță majoră pentru judeţ:

  1. asigurarea unei dezvoltări strategice și care să răspundă nevoilor reale și presante ale mediului de afaceri  din judeţ
  2. asigurarea unui cadru propice pentru crearea de locuri de muncă, ceea ce reprezintă baza bunăstării populației judeţului  și dezvoltării judeţului Suceava.

Ne dorim să putem afla soluțiile concrete propuse de dumneavoastră în calitate de candidați, argumentele și viziunea pe termenul mandatului pe care l-ați avea pentru problemele enunțate.

Pentru a oferi oportunități egale candidaților, problemele pe care dorim să le dezbatem și întrebările referitoare la acestea au fost enunțate în documentele de poziție atașate și fiecare dintre candidați are posibilitatea:

- de a depune  până la data de 01  iunie 2012, ora 16,00 un document scris privind poziția sa detaliată vis-à-vis de problemele luate în discuție

- de a-și exprima verbal în cadrul evenimentului mesei rotunde punctele importante ale poziției sale pe care se angajează să le urmeze pe durata mandatului. Fiecare invitat are alocat un timp egal de 5 minute pentru prezentarea platformei electorale și a soluțiilor specifice temeilor abordate (atașat veți găsi și regulamentul de organizare a mesei rotunde adoptat de organizatori).

Formatul mesei rotunde oferă șansa de prezentare candidaților, platformelor și soluțiilor propuse, precum și oportunitatea captării atenției formatorilor de opinie din mass media locală care, în calitate de invitați, vor adresa întrebări candidaților.

Grupul care a iniţiat desfăşurarea mesei rotunde este format din:

Asociaţia Patronatul Judeţean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava

Asociaţia Umanitară ,,Clopot ” Suceava  

C. N. S. Cartel “Alfa” – Filiala Suceava                                                                                                                

Fundaţia  Filantropică ,,Diana”

UGIR Suceava                        

Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră la adresa de e-mail filialasv@cartel-alfa.ro până cel târziu în data de 31.05.2012, ora 16,00.

Persoana de contact: Traian Corneliu Pădureţ, tel. 0731 880 234, fax : 0230 551 998

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.