Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!
Mese rotunde alegeri locale 2012
Domeniu: 
Sanatate
Inițiatori: 
Asociatia “Noi si Ceilalti
C.N.S. Meridian
Federatia ONG Muntenia
Stare: 
Derulat
Data: 
18 Mai 2012
Locație:
Prahova/Ploiesti
Teme/Întrebări: 
Soluții pentru sanatate în Judetul Prahova

Invitație candidați

Descarcă Invitație candidați

Inițiatorii mesei rotunde din localitatea Ploiesti, vă invită în data de 18.05.2012, de la ora 10.30, în cadrul Scolii postliceale Sanitare „Thoma Ionescu” , str. Predeal nr. 28, Ploiesti,   la masa rotundă cu tema “Soluții pentru sanatate în Judetul Prahova”.

Scopul mesei rotunde este de a facilita dezbaterea electorală în jurul problemelor de interes major ale comunității, prin facilitarea colectării soluțiilor concrete, argumentate, ale candidaților la problema anunțată.

Opiniile verbale exprimate în cadrul evenimentului vor aparține în exclusivitate candidaților la funcțiile  județene, fiecare invitat având alocat un timp egal pentru prezentarea platformei electorale și a soluțiilor specifice temei abordate.

Formatul mesei rotunde oferă șansa diferențierii candidaților, platformelor și soluțiilor propuse, precum și oportunitatea captării atenției formatorilor de opinie din mass media locală, care, în calitate de membri ai panelului media, vor adresa întrebări invitaților. Între membrii panelului media al mesei rotunde  “Soluții pentru sanatate în Judetul Prahovaamintim pe Domnul Sebastian Ignat (Actualitatea Prahoveana)

Demersuri similare cu cele desfășurate în Ploiesti  vor avea loc în mai multe orașe din România, în decursul campaniei electorale locale.

Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră la adresa de email: iolanda.gheorghiu@gmail.com , până cel târziu în data 16.05.2012, ora 19.00.

Persoana de contact: Iolanda Gheorghiu ; mobil 0725 541472

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.