Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!
Mese rotunde alegeri locale 2012
Domeniu: 
Transport
Inițiatori: 
Patronatul Uniunea Energetică Română Onești
Centrul de Training Consultanţă şi Mediere din Oneşti Bacău
Asociația Patronatul Județean al Femeilor de Afaceri Suceava
Liga Citadină a Serviciilor Publice și Comunale din România Brașov
Centrul de Training Consultanță și Mediere Buhuși
Stare: 
Derulat
Data: 
31 Mai 2012
Locație:
Bacău/Onesti
Teme/Întrebări: 
Soluții pentru fluenţă şi decenţă în trafic rutier la Oneşti

Invitație candidați

Descarcă Invitație candidați

INVITAȚIE

Stimate domnule 

Inițiatorii mesei rotunde din localitatea ONEŞTI, vă invită în data de joi, 31 mai 2012, la ora 14,00, la Biblioteca „Cosanzeana” ( langa Tipografia „Magic Print”) din Onesti,  la masa rotundă cu tema „Soluții pentru fluenţă şi decenţă în trafic la Oneşti”(vezi anexa).

Scopul mesei rotunde este de a facilita dezbaterea electorală în jurul problemelor de interes major ale comunității, prin facilitarea colectării de soluții concrete, argumentate ,ale candidaților la problema anunțată.

Opiniile verbale exprimate în cadrul evenimentului vor aparține în exclusivitate candidaților la funcțiile locale și județene, fiecare invitat având alocat un timp egal pentru prezentarea platformei electorale și a soluțiilor specifice temei abordate.

Formatul mesei rotunde oferă șansa diferențierii candidaților, platformelor și soluțiilor propuse, precum și oportunitatea captării atenției formatorilor de opinie din mass media locală, care, în calitate de membri ai panelului media, vor adresa întrebări invitaților. Între membrii panelului media al mesei rotunde  Soluții pentru fluenţă şi decenţă în trafic la Oneştiamintim pe: Petru Done, Ziarul de Bacău, Dana Lungu, TV şi Radio KIT Oneşti, Ionuţ Tenie, Radio Connect FM, Ion Moraru, Ziarul Oneşti Expres, ziarul Info-Trotus,  ziarul Ora 25 etc.

Demersuri similare cu cele desfășurate în Oneşti au loc în mai multe orașe din România, în decursul campaniei electorale locale, inițiatorii mesei rotunde lansând în dezbaterea electorală problemele de interes major ale comunităţii.

Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră la persoana de contact AGAPI MARIA, la adresa de email m_agapi@yahoo.com, mobil:0744-384616,  până cel târziu în data de miercuri 30 mai 2012, ora 18:00.

Comisia de initiere: COMUNITATEA DE ADVOCACY ONEŞTI ALTFEL

       Centrul de Trainig, Consultanta si Mediere                                  MARIA AGAPI

       Patronatul Uniunea Energetica Romana                                        CRISTINEL BRATOVIANU

       Patronatul Uniunea Energetica Romana                                        FLORIN VALENTIN MARCU

       Asociatia Patronatul Judetean al Femeilor de Afaceri                   BRÂNDUŞA GUGU

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.