Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!
Mese rotunde alegeri locale 2012
Domeniu: 
Dezvoltare
Inițiatori: 
Asociația Oamenilor de Afaceri Iași 2003
UGIR
Asociația ANPIS
Asociația Aproape de Tine
Organizația Huțul-Eko
Fundația Ajută
Patronatul AGORA
Sindicatul Hipocrat Moldova
Stare: 
Derulat
Data: 
28 Mai 2012
Locație:
Iași/Iasi
Teme/Întrebări: 
Solutii pentru dezvoltarea si modernizarea infrastructurii in judetul Iasi

Invitație candidați

INVITAȚIE

Reprezentanții Coaliției 52 din localitatea Iași vă invită în data de 28 mai 2012, de la ora 10:00, în sala Bogdan Petriceicu Hașdeu a Bibliotecii Centrale Universitare ”Mihai Eminescu” Iași la masa rotundă cu tema “Soluții pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii în județul Iași”.

Scopul mesei rotunde este de a facilita dezbaterea electorală în jurul problemelor de interes major ale comunității, prin facilitarea colectării de soluțiilor concrete, argumentate ale candidaților la problema anunțată.
Opiniile verbale exprimate în cadrul evenimentului vor aparține în exclusivitate candidaților la conducerea Consiliul Județean Iași, fiecare invitat având alocat un timp egal pentru prezentarea platformei electorale și a soluțiilor specifice temei abordate.

Formatul mesei rotunde oferă șansa diferențierii candidaților, platformelor și soluțiilor propuse, precum și oportunitatea captării atenției formatorilor de opinie din mass media locală, care, în calitate de membri ai panelului media, vor adresa întrebări invitaților. Între membrii panelului media al mesei rotunde“Soluții pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii în județul Iași”. amintim pe Florin Ghețău– TELE M, Valeriu Ștefan – Radio Iași și Vasile Enuța – Antena 1.

Demersuri similare cu cele desfășurate în Iași vor avea loc în mai multe orașe din România, în decursul campaniei electorale locale, membrii Coaliției 52 lansând în dezbaterea electorală locală teme specifice de de interes pentru comunitățile locale.

Coalitia 52 a apărut ca o nevoie urgentă de încurajare a dialogului între societatea civilă și autoritățile publice și de îmbunătățire a cadrului legal existent, fiind formată din cetățeni și asociații legal constituite, care cunosc și au exersat aplicarea Legii 52 privind transparența decizională în administrația publică din România. Misiunea Coaliției 52 este de a apăra, promova și stimula dialogul civic prin utilizarea intensivă, corectă, onestă și aplicată a Legii 52.

Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră la adresa de email lobbypentruiasi@yahoo.ro , până cel târziu în data 27.05.2012, ora 16.00.
Persoana de contact: Radu Tutu Mitache, mobil 0740.050.013

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.