Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!
Mese rotunde alegeri locale 2012
Domeniu: 
Dezvoltare
Inițiatori: 
Sindicatul IDM Solidaritatea Buzau
BNS Buzau
Stare: 
Derulat
Data: 
31 Mai 2012
Locație:
Buzău/Buzau
Teme/Întrebări: 
1. Crearea locurilor de muncă
2. Reducerea costului utilităţilor
3. Modernizarea infrastructurii sanitare

Invitație candidați

Descarcă Invitație candidați

Reprezentanții Coaliției 52 din localitatea Buzau , vă invită în data de 31.05.2012 , de la ora 17.00, în sala Mica a Casei de Cultura a Sindicatelor  la masa rotundă cu tema ,, Soluții pentru Buzău ”.

Vor fi abordate urmatoarele teme :

  • Crearea locurilor de muncă
  • Reducerea costului utilităţilor
  • Modernizarea infrastructurii sanitare

Scopul mesei rotunde C52 este de a facilita dezbaterea electorală în jurul problemelor de interes major ale comunității, prin facilitarea colectării de soluțiilor concrete, argumentate ale candidaților la problemele anunțate.

Opiniile verbale exprimate în cadrul evenimentului vor aparține în exclusivitate candidaților la funcțiile locale , fiecare invitat având alocat un timp egal pentru prezentarea platformei electorale și a soluțiilor specifice temelor abordate.

Formatul mesei rotunde oferă șansa diferențierii candidaților, platformelor și soluțiilor propuse, precum și oportunitatea captării atenției formatorilor de opinie din mass media locală, care, în calitate de membri ai panelului media, vor adresa întrebări invitaților. Între membrii panelului media al mesei rotunde ,, Soluții pentru Buzău amintim pe

Demersuri similare cu cele desfășurate în Buzău vor avea loc în mai multe orașe din România, în decursul campaniei electorale locale, membrii Coaliției 52 lansând în dezbaterea electorală locală teme specifice de interes pentru comunitățile locale.

Coalitia 52 a apărut ca o nevoie urgentă de încurajare a dialogului între societatea civilă și autoritățile publice și de îmbunătățire a cadrului legal existent, fiind formată din cetățeni și asociații legal constituite, care cunosc și au exersat aplicarea Legii 52 privind transparența decizională în administrația publică din România. Misiunea Coaliției 52 este de a apăra, promova și stimula dialogul civic prin utilizarea intensivă, corectă, onestă și aplicată a Legii 52.

 

Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră la adresa de e-mail : manu.aurelian@yahoo.com, până cel târziu în data 30.05.2012 , ora 20:00.

Persoana de contact: Aurelian Manu  , mobil 0724 155533 , 0745171513 , fax : 0338 810528

 

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.