Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!
Mese rotunde alegeri locale 2012
Domeniu: 
Incluziune sociala
Inițiatori: 
Colegiul Mediatorilor din Regiunea de Nord-Vest
Sindicatul Unversitatii Babes-Balyai
Junior Chamber International România
Institutul de Formare Economica si Sociala Cluj
Leo Club
Bastion Cluj-Napoca
Asociatia Ecouri Verzi
Stare: 
Derulat
Data: 
06 Iunie 2012
Locație:
Cluj/Cluj Napoca
Teme/Întrebări: 
Obţinerea promisiunii viitorului primar al Municipiului Cluj-Napoca că va aloca pe lista sa de proiecte un rol prioritar rezolvării problemei „Pata Rat” prin crearea unui centru integrat de incluziune.

MASA ROTUNDĂ

Pata Rât – Soluții pentru incluziunea socială, economică, educațională

Data: 06.06.2012, orele:12:00-14:30

Locația: Cluj-Napoca, Cluj Arena – Sala multifuncțională

REGULAMENT

 1. Confirmarea participării, la comisia de organizare a mesei rotunde, până cel târziu în preziua derulării mesei rotunde, respectiv data de 20.05.2012 ora 17:00, la adresa de email coalitia2.0@gmail.com.
 2. Participanții sunt invitați să vină cu 15 minute înainte de ora începerii evenimentului de masă rotundă.
 3. Invitații, în măsura în care au confirmat participarea în prealabil, conform prezentului regulament, vor fi invitați la microfon în ordine alfabetică sau prin tragere la sorţi.
 4. Fiecare vorbitor va avea o singură intervenție, cu un timp alocat de maxim 3 – 5 minute. (în funcție de numărul candidaților care au confirmat participarea și de numărul temelor abordate)
 5. Vorbitorii vor fi invitați să răspundă punctual întrebării(lor) formulate din partea panelului inițiatorilor.
 6. Toate opiniile verbale se înregistrează, în vederea consemnării și centralizării de către comisia de organizare a mesei rotunde
 7. Vorbitorii sunt încurajați să depună opinia exprimată în scris, la comisia de organizare, alături de orice alte materiale pe care le consideră necesare și relevante în susținerea punctului de vedere formulat în cadrul mesei rotunde.
 8. În urma expunerilor candidaților, fiecare membru al panelului media va pune maxim două întrebări per eveniment sau temă, pentru clarificări și/sau detalieri. Durata unei întrebări nu depășește 30 de secunde.
 9. Candidații care au înregistrat întrebări au la dispoziție câte 1 minut per întrebare, pentru a răspunde.
 10. Reprezentanții mass media prezenți la eveniment, alții decât membrii panelului media, vor avea rolul de observator în cadrul evenimentului de masă rotundă, neputând avea intervenții în sală, în timpul expunerii și consemnării opiniilor vorbitorilor. Aceștia pot prelua declarațiile publice audiate în sală sau pot intervieva participanții în afara sălii de desfășurare a mesei rotunde.
 11. Publicul larg va avea rolul de observator în cadrul evenimentului de masă rotundă, neputând avea intervenții în sală, în timpul expunerii și consemnării opiniilor vorbitorilor.
 12. Toți participanții, inclusiv mass media, vor primi sinteza punctelor de vedere colectate în cadrul mesei rotunde la adresa electronică indicată în formularul de înregistrare a participanților la masa rotundă.

 

Întocmit,

Comisia de organizare.                                                                       

Cluj-Napoca, 16.05.20

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.