Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!
Mese rotunde alegeri locale 2012
Domeniu: 
Incluziune sociala
Inițiatori: 
Colegiul Mediatorilor din Regiunea de Nord-Vest
Sindicatul Unversitatii Babes-Balyai
Junior Chamber International România
Institutul de Formare Economica si Sociala Cluj
Leo Club
Bastion Cluj-Napoca
Asociatia Ecouri Verzi
Stare: 
Derulat
Data: 
06 Iunie 2012
Locație:
Cluj/Cluj Napoca
Teme/Întrebări: 
Obţinerea promisiunii viitorului primar al Municipiului Cluj-Napoca că va aloca pe lista sa de proiecte un rol prioritar rezolvării problemei „Pata Rat” prin crearea unui centru integrat de incluziune.

Invitație candidați

Descarcă Invitație candidați

INVITAȚIE

Masă Rotundă

Stimate Domnule,

Avem plăcerea să vă invităm la Masa Rotundă cu tema “Pata Rât – Soluții pentru incluziunea socială, economică, educațională”, care va avea loc în data de 06 Iunie 2012, 12:00-14:30, la Cluj Arena, Sala multifuncțională.

Scopul „Mesei rotunde” este de a stimula dezbaterea electoral reală și de conținut, în jurul problemelor de interes major ale comunității, prin susținerea public argumentată, de către candidații la funcţiile de la nivel local, a soluțiilor lor la problemele de interes local, semnalate de către reprezentanții inițiatorilor. Formatul mesei rotunde oferă candidaților șansa diferențierii, prin platformele și soluțiilepropuse, precum și oportunitatea captării atenție informatorilor de opinie din mass-media locală, care în calitate de membri ai panelului media, vor adresa invitaților întrebari la tema anunţată.

Pe lânga tema de mai sus, în perioada 15 mai–7 iunie, în Cluj-Napoca vor avea loc încă 6 mese rotunde, la care vor participa toţi candidații la funcțiile de primar, consilier local, consilier judeţean şi preşedinte de Consiliu Judeţean, jurnalişti şi reprezentanți ai diverselor grupuri de interese legitime. Găsiţi ataşat acestui e-mail calendarul evenimentelor.

Toate mesele rotunde vor  fi organizate de JCI România (centru l www.actionamresponsabil.ro); Lobby TransilvaniașiLobby pentruCluj.

Opiniile verbale exprimate în cadrul evenimentului vor aparține în exclusivitate candidaților la funcțiile locale și județene, fiecare invitat având alocate 8minute pentru prezentarea platformei electorale. Pentru a oferi răspunsuri, la întrebările jurnaliştilor şi iniţiatorilor,  fiecare candidat va avea alocat un timp de 5 minute.

Vă rugăm să confirmați participarea  dumneavoastră la adresa de e-mail coalitia2.0@gmail.com, până în data 20mai 2012, ora 17.00, cu  menţiunea să ne precizaţi şi numărul susţinătorilor care vă însoţesc. Persoana de contact: Ioana Sfârlea, mobil0762248181. Pentru a cere informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Vă mulţumim!

Cu deosebită considerație,

Echipa inițiatorilor.                                                                                                     

Cluj-Napoca, 16.05.2012

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.