Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!
Mese rotunde alegeri locale 2012
Domeniu: 
Dezvoltare economica
Inițiatori: 
Uniunea Generală a Industriaşilor din România Filiala Iaşi
Stare: 
Derulat
Data: 
08 Iunie 2012
Locație:
Iași/Targu Frumos
Teme/Întrebări: 
Atragerea de investiţii pentru dezvoltarea economică a oraşului Târgu Frumos şi crearea de noi locuri de muncă

 

Dobreanu Constantin

Candidat la funcția de: 
Primar
Formațiune politică: 
PPDD
Status: 
Necâștigător

Extras din comunicatul de presa:

Candidatul PP-DD la Primaria orasului Targu Frumos, dl. Constantin Dobreanu,  a stabilit ca prioritati la dezvoltarea economica a orasului, initierea unui concept de Primarie sociala, in care administratia locala sa fie mult mai aproape de cetateni, decat precedenta. Candidatul sustine un set de masuri sociale menite sa asigure protectia persoanelor defavorizate. Candidatul sustine ca , in cazul in care va fi ales in functia de primar, pe primul loc in agenda sa de lucru va fi crearea de locuri de munca.  Pentru a ajunge la acest deziderat candidatul considera ca sunt necesare parteneriate cu orase din Uniunea Europeana. Printre cele mai importante puncte amintite de candidat in privinta prioritatilor se numara dezvoltarea invatamintului, in vederea pregatirii generatiei urmatoare pentru a face fata pietei muncii si nu in ultimul rand siguranta populatiei.

Dl. Constantin Dobreanu intrevede o posibilitate de relansare a zonei prin introducerea unor facilitati fiscale, prin concesionarea terenurilor catre antreprenori.  Candidatul PP-DD crede ca o eventuala crestere a numarului de locuitori al orasului ar putea duce la o posibilitate mult mai evidenta de a accesare a fondurilor europene.

La intrebarea a III-a candidatul PP-DD sustine ca redeschiderea spitalului, ba mai mult, deschiderea unui spital social ar putea deschide o serie de oportunitati de locuri de munca.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.