Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!
Mese rotunde alegeri locale 2012
Domeniu: 
Transport
Inițiatori: 
Camera de Comerț
Industrie și Agricultură Tulcea
Stare: 
Derulat
Data: 
28 Mai 2012
Locație:
Tulcea/Tulcea
Teme/Întrebări: 
1. Cum puteti influenta decizia publica privind situatia drumurilor pavate – ca parte a infrastructurii de transport local, tinand cont ca lucrarile necesare la diverse operatiuni ale furnizorilor de servicii publice au alterat in mare masura calitatea acestora ?
2. Cum credeti ca trebuie rezolvata problema transportului naval intre Tulcea si suburbia Tudor Vladimirescu ?
3. Cum credeti ca puteti influenta deciziile si hotararile Consiliului Local pentru a aborda, intr-o viziune ecologica transportul local si care ar fi argumentele pe care le-ait putea sustine in demersul decizional local ?
4. Care credeti ca este numarul optim de licente de taximetrie care sa se elibereze la nivel local – si daca credeti ca activitatea de taximetrie are un impact ecologic asupra mediului din orasul Tulcea ?
5. Considerati oportun proiectul Port Marina Tulcea.

 

Munteanu Dan

Candidat la funcția de: 
Consilier judetean
Formațiune politică: 
PDL
Status: 
Necâștigător

Extras din minuta mesei rotunde:

Drumurile

lucrari si personalul calificat care executa lucrari – este indoielnic.

Firmele care ar trebui sa lucreze – ar trebui sa prezinte o bonitate si lucrari asemanatoare executate – nu sa angajam toti necalificatii

Exista si sincope – strada 1848 se sapa se fac gropile si abia pest 1-2 saptamani incepe asfaltare timp in care autoturismele au de suferit – cei mai satisfacuti fiind cei cu service auto.

Tevile ar trebui puse pe trotuar pentru a fi mai putin afectat covorul asfaltic.

Problema transportului naval din Tulcea

a fost rezolvata foarte bine in opinia mea- se poate da si unor privatizati posibilitatea de a executa acest transport.

Domnul primar Hogea a spus ca au fost achizitionate autobuze noi – euro 3 – modernizarea parcului auto trebuie continuata – ar fi bine sa identificam traseele secundare legate de cartiere – alei care se pot executa cu microbuze – care ar scadea si consumul de combustibil – si ar satisface cerintele cetatenilor.

Licentele de taximetrie

nu am de comentat – sunt multe taxiuri in mun tulcea ar trebui sa facem un caiet de sarcini referitor la clasificare lor – sa corespunda tehnic – sa aiba ABS – grad de comfort civilizat – portbagaj – sa ofere comfort cetatenilor.

Calitatea taximetristilor – in abordarea acestui serviciu clientul este stapanul lor.

Port Marina

trebuia sa se faca mai demult

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.