Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!
Domeniu: 
Economie
Inițiatori: 
Consiliul Civic Local
U.G.I.R. Cluj
Lobby pentru Cluj
Junior Chamber International România
Stare: 
Derulat
Data: 
15 Mai 2012
Locație:
Cluj/Cluj Napoca
Teme/Întrebări: 
Putem relansa economia fără susținerea IMM-urilor și fără crearea de noi locuri de muncă?

Candidați invitați

 

Culda Emil

Candidat la funcția de: 
Primar
Formațiune politică: 
PNTCD
Status: 
Necâștigător

Extras din comunicatul de presa:

"Un alt participant la acest eveniment, Emil Culda, membru PNŢCD, a declarat: „Am două categorii de obiective: cele pe termen scurt şi cele pe termen lung şi mediu.  Nu cred că urbea noastră are nevoie de proiecte măreţe, prin urmare, în prima categorie de obiective va intra evaluarea stării la zi a Primăriei Cluj-Napoca, pentru că am constatat cu stupoare că aceasta nu a publicat în 20 de ani o situaţie a patrimoniului municipiului, care să ne spună ce patrimoniu şi datorii are municipiul. Pe termen lung, sunt preocupat de punerea în mişcare a mecanismului pe care Primăria îl poate stimula şi prin care poate sprijini investiţiile care să aducă bani şi locuri de muncă.”

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.