Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!
Mese rotunde alegeri locale 2012
Domeniu: 
Locuri de munca
Inițiatori: 
Advocacy Team Baia Mare
Stare: 
Derulat
Data: 
30 Mai 2012
Locație:
Maramureș/Baia Mare
Teme/Întrebări: 
1. Rolul educaţiei - compatibilitate între conţinutul învăţării şi cel al muncii; - tranziţia de la şcoală la piaţa muncii.
2. Consecinţele şomajului – generaţia tinerilor de azi - generaţia zero (zero locuri de muncă, zero venit, zero perspective)?
3. Soluţii propuse pentru încadrarea tinerilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă pe piaţa muncii şi în special soluţii pentru prevenirea şomajului.

Invitație de presă

Descarcă Invitație de presă

INVITAȚIE DE PRESĂ

În data de 30.05.2012, între orele 10:00 – 12:00, la sala de Conferințe Millennium Business Center clădirea M1, se va desfășura masa rotundă cu tema “Modalități pentru reducerea șomajului în rândul tinerilor în Baia Mare”.

Sunt invitați candidații la funcția de consilier local a municipiului Baia Mare precum și candidații la funcția de președinte de Consiliu Județean și consilier județean a județului Maramureș.

Sinteza și concluziile mesei rotunde privind soluțiile propuse în cadrul evenimentului vor fi prezentate public, la 7 zile după data evenimentului.

Pentru detalii legate de eveniment, www.w3b.ro, persoana de contact: Lorena Ciurdaș, mobil: 0751.888.673

Comisia de organizare:

Advocacy Team BM

Lorena Ciurdaș

Raul Drența

Diana Sabo

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.