Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!
Mese rotunde alegeri locale 2012
Domeniu: 
Locuri de munca
Inițiatori: 
Advocacy Team Baia Mare
Stare: 
Derulat
Data: 
30 Mai 2012
Locație:
Maramureș/Baia Mare
Teme/Întrebări: 
1. Rolul educaţiei - compatibilitate între conţinutul învăţării şi cel al muncii; - tranziţia de la şcoală la piaţa muncii.
2. Consecinţele şomajului – generaţia tinerilor de azi - generaţia zero (zero locuri de muncă, zero venit, zero perspective)?
3. Soluţii propuse pentru încadrarea tinerilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă pe piaţa muncii şi în special soluţii pentru prevenirea şomajului.

Invitație candidați

Descarcă Invitație candidați

INVITAŢIE

Stimate domnule

Iniţiatorii mesei rotunde din localitatea Baia Mare, vă invită în data de 30.05.2012, de la ora 10:00, în Sala de Conferințe Millennium Business Center clădirea M1, la masa rotundă cu tema  “Modalităţi de reducere a şomajului în rândul tinerilor în Baia Mare”.

Scopul mesei rotunde este de a facilita dezbaterea electorală în jurul problemelor de interes major ale comunităţii, prin facilitarea colectării soluţiilor concrete, argumentate ale candidaţilor la problema anunţată.

Opiniile verbale exprimate în cadrul evenimentului vor aparţine în exclusivitate candidaţilor la funcţiile locale şi judeţene, fiecare invitat având alocat un timp egal pentru prezentarea platformei electorale şi a soluţiilor specifice temei abordate.

Vor fi supuse dezbaterii următoarele aspecte :

1. Rolul educaţiei - compatibilitate între conţinutul învăţării şi cerințele pieței de muncă din Baia Mare;

                                - modul în care unităţile şcolare subordonate Primăriei şi Consiliului Local răspund nevoilor angajatorilor  maramureşeni.

2. Consecinţele şomajului – generaţia tinerilor de azi - generaţia zero (zero locuri de muncă, zero venit, zero perspective)?

3. Soluţii propuse pentru încadrarea tinerilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă pe piaţa muncii şi în special soluţii pentru prevenirea şomajului în Baia Mare și în județul Maramureș.

Vă mulţumim pentru susţinerea acordată şi vă aşteptăm!

Vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră la adresa de email lorena.ciurdas@gmail.com, până cel târziu în data 28.05.2012, ora 18:00.

Persoană de contact: Lorena Ciurdaş; mobil : 0751.888.673

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.