Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!
Mese rotunde alegeri locale 2012
Domeniu: 
Locuri de munca
Inițiatori: 
Sindicatul Selbac Bacău
Sindicatul Mens Sana Bacău
Blocul Național Sindical Iași
Asociația Centrul Regional de Mediere Bacău
Asociația Centrul European de Educație și Training Bacău
Agenția Adventistă de Dezvoltare Refacere și Ajutor Bacău
Uniunea Generală a Industriașilor din România UGIR-1903 Bacău
Centrul de Training
Consultanță și Mediere Buhuși
Uniunea Națională a Patronatelor cu Capital Privat din România Bacău
Patronatul Intreprinderilor Mici și Mijlocii Bacău
Patronatul Transportatorilor Bacău
Camera de Comerț și Industrie Bacău
Patronatul din Turism și Alimentație Publică Bacău
Stare: 
Derulat
Data: 
31 Mai 2012
Locație:
Bacău/Bacau
Teme/Întrebări: 
1. Care sunt soluţiile dumneavoastră ca primar pentru crearea de noi locuri de muncă în Municipiul Bacău, în scopul diminuării migraţiei băcăuanilor?
2. Politica socială privind şomerii...o problemă? Ce măsuri active şi pasive de combatere a şomajului pot fi soluţii la această problemă în Municipiul Bacău?
3. Care sunt soluţiile pe care le propuneţi pentru dezvoltarea mediului de afaceri băcăuan? Ce demersuri veţi întreprinde pentru promovarea potenţialului economic al Municipiului Bacău şi atragerea de investitori?

Invitație candidați

Descarcă Invitație candidați

INVITAŢIE

Reprezentanţii Grupului de iniţiativă în lobby şi advocacy din localitatea Bacău, vă invită în data de
31 mai 2012, de la ora 1100, în Sala Mare a Consiliului Judeţean Bacău, la masa rotundă cu temele:

  • “Care sunt soluţiile dumneavoastră ca primar pentru crearea de noi locuri de muncă în Municipiul Bacău, în scopul diminuării migraţiei băcăuanilor”;
  • “Politica socială privind şomerii...o problemă? Ce măsuri active şi pasive de combatere a şomajului pot fi soluţii la această problemă în Municipiul Bacău?”;
  • “Care sunt soluţiile pe care le propuneţi pentru dezvoltarea mediului de afaceri băcăuan? Ce demersuri veţi întreprinde pentru promovarea potenţialului economic al Municipiului Bacău şi atragerea de investitori?”

Scopul mesei rotunde este de a facilita dezbaterea electorală în jurul problemelor de interes major ale comunităţii, prin facilitarea colectării de soluţii concrete, argumentate ale candidaţilor la problemele anunţate.

Opiniile exprimate, verbal şi scris, în cadrul evenimentului vor aparţine în exclusivitate candidaţilor la funcţia de primar, fiecare invitat având alocat un timp egal pentru prezentarea platformei electorale şi a soluţiilor specifice temelor abordate.

Formatul mesei rotunde oferă şansa diferenţierii candidaţilor, platformelor şi soluţiilor propuse, precum şi oportunitatea captării atenţiei formatorilor de opinie din mass media locală, care, în calitate de membri ai panelului media, vor adresa întrebări invitaţilor. Pentru panelul media au fost transmise invitaţie către trusturile locale de presă.

Grupul de iniţiativă „Lobby pentru Bacău” îşi propune organizarea de consultări, mese rotunde şi dezbateri publice pe teme majore de interes pentru comunitatea băcăuană. Tematicile grupului de iniţiativă „Lobby pentru Bacău”, sunt abordate cu susţinerea tehnică a Academiei de Advocacy. Grupul include membrii ai sindicatelor, patronatelor şi reprezentanţi ai societăţii civile, implicaţi în Proiectul Partener Activ şi Implicat.

Vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră la adresa de email lobbypentrubacau@gmail.com, până cel târziu marţi, 29 mai 2012, ora 1200.

Persoane de contact: Nicolae Luca; mobil 0724/266.740.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.