Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!
Mese rotunde alegeri locale 2012
Domeniu: 
Dezvoltare
Inițiatori: 
Sindicat Invatamant Alba
Stare: 
Derulat
Data: 
31 Mai 2012
Locație:
Alba/Abrud
Teme/Întrebări: 
1. Spitalul orasenesc Abrud - continuitate si dezvoltare ;
2. Primarul in relatia cu potentialii investitori - strategie, proiecte si implementarea acestora.

Invitație candidați

Reprezentanțul Coaliției 52 din localitatea ABRUD, vă invită în data de 31 05 2012.. de la ora 13, în sala de sedinte a Consiliului Local ABRUD  la masa rotundă cu urmatoarele teme:

1.Spitalul  orasenesc Abrud  -continuitate si  dezvoltare ;

2.Primarul in relatia cu potentialii investitori- strategie , proiecte  si  implementarea acestora.

Scopul mesei rotunde C52 este de a facilita dezbaterea electorală în jurul problemelor de interes major ale comunității, prin facilitarea colectării de soluțiilor concrete, argumentate ale candidaților la problemele anunțate

Opiniile verbale exprimate în cadrul evenimentului vor aparține în exclusivitate candidaților la funcțiile locale  fiecare invitat având alocat un timp egal pentru prezentarea platformei electorale și a soluțiilor specifice temelor abordate.

Formatul mesei rotunde oferă șansa diferențierii candidaților, platformelor și soluțiilor propuse, precum și oportunitatea captării atenției formatorilor de opinie din mass media locală, care, în calitate de membri ai panelului media, vor adresa întrebări invitaților. Între membrii panelului media al mesei rotunde amintim pe IOANA SFARLEA-City News, DANA GOLEA Ziarul de Apuseni, ROBERT GHERGU-Ziarul Unirea, FLAVIA NICOLAE-Alba 24.

Demersuri similare cu cele desfășurate în ABRUD vor avea loc în mai multe orașe din România, în decursul campaniei electorale locale, membrii Coaliției 52 lansând în dezbaterea electorală locală teme specifice de interes pentru comunitățile locale.

Coalitia 52 a apărut ca o nevoie urgentă de încurajare a dialogului între societatea civilă și autoritățile publice și de îmbunătățire a cadrului legal existent, fiind formată din cetățeni și asociații legal constituite, care cunosc și au exersat aplicarea Legii 52 privind transparența decizională în administrația publică din România. Misiunea Coaliției 52 este de a apăra, promova și stimula dialogul civic prin utilizarea intensivă, corectă, onestă și aplicată a Legii 52.

 

Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră la adresa de email nicolaebirlea@yahoo.com., până cel târziu în data de 28.05. 2012, ora 14.

Persoana de contact: NICOLAE BIRLEA mobil 0740661402

 

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.