Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!
Domeniu: 
Dezvoltare
Inițiatori: 
Asociatia Pro-Democratia
Sindicatul “Forta Legii”
Asociatia Crono
Club Lions
Asociatia Aproape de TINEri
Sindicatul pentru Unitatea Salariaților TV
Stare: 
Derulat
Data: 
29 Mai 2012
Locație:
Dolj/Craiova
Teme/Întrebări: 
1. Dezvoltarea economică și infrastructura județului Dolj
2. Finanțarea europeană și crearea de locuri de muncă

Invitație candidați

Descarcă Invitație candidați

Stimate domnule candidat

Reprezentanții Coaliției 52 din localitatea Craiova,  vă invită în data de   29 mai 2012., de la ora 17.30 în sala Nicolae Romanescu de la Casa Universitarilor la Masa Rotundă C52 cu temele:

            - Dezvoltarea  economică și infrastructura județului Dolj

             - Finanțarea europeană și crearea de locuri de muncă

Scopul Mesei Rotunde C52 este de a facilita dezbaterea electorală în jurul problemelor de interes major ale comunității, prin facilitarea colectării de soluțiilor concrete, argumentate ale candidaților la problemele anunțate.

Opiniile verbale exprimate în cadrul evenimentului vor aparține în exclusivitate candidaților la funcțiile locale, fiecare invitat având alocat un timp egal pentru prezentarea platformei electorale și a soluțiilor specifice temelor abordate.

Formatul mesei rotunde oferă șansa diferențierii candidaților, platformelor și soluțiilor propuse, precum și oportunitatea captării atenției formatorilor de opinie din mass media locală, care, în calitate de membri ai panelului media, vor adresa întrebări invitaților. Între membrii panelului media al Mesei Rotunde C52 amintim pe: Mihai Firică, Marga Bulugean, Tibi Pătru, Nicușor Fota, Anca Ocheanu, Nicu Duță,

Demersuri similare cu cele desfășurate în Craiova vor avea loc în mai multe orașe din România, în decursul campaniei electorale locale, membrii Coaliției 52 lansând în dezbaterea electorală locală teme specifice de interes pentru comunitățile locale.

a apărut ca o nevoie urgentă de încurajare a dialogului între societatea civilă și autoritățile publice și de îmbunătățire a cadrului legal existent, fiind formată din cetățeni și asociații legal constituite, care cunosc și au exersat aplicarea Legii 52 privind transparența decizională în administrația publică din România. Misiunea Coaliției 52 este de a apăra, promova și stimula dialogul civic prin utilizarea intensivă, corectă, onestă și aplicată a Legii 52.

 

Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră la adresa de email influenteaza@ymail.com, până cel târziu în data 28 mai 2012, ora 12:00.

 

 

Persoana de contact: Ion Mihai; mobil 0763 522 035 / 0722 205 013

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.