Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!
Domeniu: 
Dezvoltare
Inițiatori: 
Fundația Casa Cărții
Râmnicu Vâlcea
Confederația Națională Sindicală Cartel ALFA
Biblioteca Județeană Antim Ivireanul
Stare: 
Derulat
Data: 
23 Mai 2012
Locație:
Vâlcea/Ramnicu Valcea
Teme/Întrebări: 
1. Cum veţi sprijini instituţiile de culturã din Municipiul Râmnicu Vâlcea și Judeţul Vâlcea?
2. Cum credeţi cã sistemul de sãnãtate la nivel local poate fi ȋmbunãtãţit?
3. Cum veţi acţiona la nivel local/judeţean pentru ridicarea ratei de absorbţie a fondurilor europene?

Invitație candidați

Descarcă Invitație candidați

Stimate domnule candidat,

Reprezentanții Coaliției 52 din localitatea RÂMNICU VÂLCEA, vă invită în data de 23 mai 2012, la  ora 13,00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” Vâlcea, la masa rotundă cu temele:

„Cum veți sprijini instituțiile de cultură din Municipiul Rm. Vâlcea și județul Vâlcea?”;

Cum credeți că sistemul de sănătate la nivel local poate fi îmbunătățit?”;

„Cum veți acționa la nivel local/județean pentru ridicarea ratei de absorție a fondurilor europene?”

Scopul mesei rotunde C52 este de a facilita dezbaterea electorală în jurul problemelor de interes major ale comunității, prin facilitarea colectării de soluții concrete, argumentate, ale candidaților la problema(ele) anunțată(e).

Demersuri similare cu cele desfășurate în Rm. Vâlcea vor avea loc în mai multe orașe din România, în decursul campaniei electorale locale, membrii Coaliției 52 lansând în dezbaterea electorală locală teme specifice de interes pentru comunitățile respective.

Coalitia 52 a apărut ca o nevoie urgentă de încurajare a dialogului între societatea civilă și autoritățile publice și de îmbunătățire a cadrului legal existent, fiind formată din cetățeni și asociații legal constituite, care cunosc și au exersat aplicarea Legii 52 privind transparența decizională în administrația publică din România. Misiunea Coaliției 52 este de a apăra, promova și stimula dialogul civic prin utilizarea intensivă, corectă, onestă și aplicată a Legii 52.

 

 

Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră la adresele de email: manueladog@yahoo.com, bibliotecavl_cic@yahoo.com  până cel târziu în data 21 mai 2012, ora 15,00.

Persoane de contact: Manuela Dogaru, mobil 0745508726 și Dana Rădulescu, mobil 0740059918.

 

Vă mulțumim!

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.