Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!
Mese rotunde alegeri locale 2012
Domeniu: 
Dezvolatre economica
Inițiatori: 
Comisariatul pentru Societatea Civilă
Direcția Generală de Monitorizare a Abuzurilor Teleorman
BNS Teleorman
Stare: 
Derulat
Data: 
31 Mai 2012
Locație:
Teleorman/Alexandria
Teme/Întrebări: 
Soluții pentru atragerea investitorilor si crearea de noi locuri de munca-un plan de dezvoltare realist si adaptabil la conditiile actuale în Alexandria

Invitație de presă

Descarcă Invitație de presă

INVITAȚIE DE PRESĂ

 

 

 

În data de 31.05.2012., între orele 12:00 – 13:00, la Sala de Conferinte din incinta Romfra, etaj 1, se va desfășura masa rotundă C52 cu tema “Soluții pentru atragerea investitorilor si crearea de noi locuri de munca-un plan de dezvoltare realist si adaptabil la conditiile actuale în Alexandria”.

Sunt invitați candidații la funcția de consilier local al municipiului  Alexandria care îndeplinesc condițiile impuse de regulamentul de organizare al mesei rotunde.

Sinteza și concluziile mesei rotunde C52 privind soluțiile propuse în cadrul evenimentului vor fi prezentate public, la 6 zile  după data evenimentului.

 

 

Pentru detalii legate de eveniment, persoana de contact: Zaharia Luminita, mobil

0761.32.22.41

Comisia de organizare:

BNS Filiala Teleorman                          Zaharia Luminita

Comisariatul pentru Societatea Civila    Mirea Alice Carmen

                                                                      

 

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.