Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!
Mese rotunde alegeri locale 2012
Domeniu: 
Dezvolatre economica
Inițiatori: 
Comisariatul pentru Societatea Civilă
Direcția Generală de Monitorizare a Abuzurilor Teleorman
BNS Teleorman
Stare: 
Derulat
Data: 
31 Mai 2012
Locație:
Teleorman/Alexandria
Teme/Întrebări: 
Soluții pentru atragerea investitorilor si crearea de noi locuri de munca-un plan de dezvoltare realist si adaptabil la conditiile actuale în Alexandria

MASA ROTUNDĂ

“Soluții pentru atragerea investitorilor si crearea de noi locuri de munca-un plan de

dezvoltare realist si adaptabil la conditiile actuale în Alexandria

  Data: .31.05.2012, orele:12

Locația: Romfra Sala de Conferinte etaj 1

REGULAMENT

1.Confirmarea participării, la comisia de organizare a mesei rotunde, până cel târziu în preziua derulării mesei rotunde, respectiv data de 31, ora 10, la adresa de email zaharialuminita@yahoo.com., sau tel.mobil 0761.32.22.41

2.Participanții sunt invitați să vină cu 15 minute înainte de ora începerii evenimentului de masă rotundă.

3.Invitații, în măsura în care au confirmat participarea în prealabil, conform prezentului regulament, vor fi invitați la microfon în ordine alfabetică sau prin tragere la sorţi.

4.Fiecare vorbitor va avea o singură intervenție, cu un timp alocat de maxim 3 – 5 minute. (în funcție de numărul candidaților care au confirmat participarea și de numărul temelor abordate)

5.Vorbitorii vor fi invitați să răspundă punctual întrebării(lor) formulate din partea panelului media.

6.Toate opiniile verbale se înregistrează, în vederea consemnării și centralizării de către comisia de organizare a mesei rotunde

7.Vorbitorii sunt încurajați să depună opinia exprimată în scris, la comisia de organizare, alături de orice alte materiale pe care le consideră necesare și relevante în susținerea punctului de vedere formulat în cadrul mesei rotunde.

8.În urma expunerilor candidaților, fiecare membru al panelului media va pune maxim două întrebări per eveniment sau temă, pentru clarificări și/sau detalieri. Durata unei întrebări nu depășește 30 de secunde.

9.Candidații care au înregistrat întrebări au la dispoziție câte 1 minut per întrebare, pentru a răspunde.

10.Reprezentanții mass media prezenți la eveniment, alții decât membrii panelului media, vor avea rolul de observator în cadrul evenimentului de masă rotundă, neputând avea intervenții în sală, în timpul expunerii și consemnării opiniilor vorbitorilor. Aceștia pot prelua declarațiile publice audiate în sală sau pot intervieva participanții în afara sălii de desfășurare a mesei rotunde.

11.Publicul larg va avea rolul de observator în cadrul evenimentului de masă rotundă, neputând avea intervenții în sală, în timpul expunerii și consemnării opiniilor vorbitorilor.

12.Toți participanții, inclusiv mass media, vor primi sinteza punctelor de vedere colectate în cadrul mesei rotunde la adresa electronică indicată în formularul de înregistrare a participanților la masa rotundă.

 

 

Întocmit,

Comisia de organizare,

Mirea Alice, Zaharia Luminita

Alexandria 

 

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.