Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!
Mese rotunde alegeri locale 2012
Domeniu: 
Dezvolatre economica
Inițiatori: 
Comisariatul pentru Societatea Civilă
Direcția Generală de Monitorizare a Abuzurilor Teleorman
BNS Teleorman
Stare: 
Derulat
Data: 
31 Mai 2012
Locație:
Teleorman/Alexandria
Teme/Întrebări: 
Soluții pentru atragerea investitorilor si crearea de noi locuri de munca-un plan de dezvoltare realist si adaptabil la conditiile actuale în Alexandria

Invitație candidați

Descarcă Invitație candidați

Reprezentanții Coaliției 52 din localitatea Alexandria , vă invită în data de 31.05.2012, de la ora 12, în Sala de Conferinte din incinta Romfra, etaj 1, la masa rotundă cu tema “Soluții pentru atragerea investitorilor si crearea de noi locuri de munca - un plan de dezvoltare realist si adaptabil la conditiile actuale în Alexandria”.

Scopul mesei rotunde C52 este de a facilita dezbaterea electorală în jurul problemelor de interes major ale comunității, prin facilitarea colectării de soluțiilor concrete, argumentate ale candidaților la problema anunțată.

Opiniile verbale exprimate în cadrul evenimentului vor aparține în exclusivitate candidaților la funcțiile locale, fiecare invitat având alocat un timp egal pentru prezentarea platformei electorale și a soluțiilor specifice temei abordate.

Formatul mesei rotunde oferă șansa diferențierii candidaților, platformelor și soluțiilor propuse, precum și oportunitatea captării atenției formatorilor de opinie din mass media locală, care, în calitate de membri ai panelului media, vor adresa întrebări invitaților. Între membrii panelului media al mesei rotunde  “Soluții pentru  atragerea investitorilor si crearea de noi locuri de munca-un plan de dezvoltare realist si adaptabil la conditiile actuale în Alexandria” amintim pe  Constantin  Bugean (Teleorman News), Dana Onel (Alexandria TV), Stan Stefan (AgerPress) ,Benone Schmidt (Teleormanul) ,  Emilian Petrescu (Ziarul Mara).

Demersuri similare cu cele desfășurate în Alexandria vor avea loc în mai multe orașe din România, în decursul campaniei electorale locale, membrii Coaliției 52 lansând în dezbaterea electorală locală teme specifice de interes pentru comunitățile locale.

COALITIA 52 a apărut ca o nevoie urgentă de încurajare a dialogului între societatea civilă și autoritățile publice și de îmbunătățire a cadrului legal existent, fiind formată din cetățeni și asociații legal constituite, care cunosc și au exersat aplicarea Legii 52 privind transparența decizională în administrația publică din România. Misiunea Coaliției 52 este de a apăra, promova și stimula dialogul civic prin utilizarea intensivă, corectă, onestă și aplicată a Legii 52.

Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră la adresa de email zaharialuminita@yahoo.com  până cel târziu în data 31.05. 2012, ora _10:00.

 

Persoane de contact: Zaharia Luminita; mobil: 0761.32.22.41; Mirea Alice Carmen; mobil: 0766.45.99.21.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.